Gelibolu’da Ramazan Ayı öncesi camiler temizleniyor

Güncelleme Tarihi:

Gelibolu’da Ramazan Ayı öncesi camiler temizleniyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 16:07

Gelibolu’da Ramazan Ayı öncesi camiler temizleniyor

Haberin Devamı

GELİBOLU Belediyesi, yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde İlçedeki camilerde detaylı temizlik çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında halıların yanı sıra cam, avize gibi tüm alanların da temizliği gerçekleştiriliyor.

İlk olarak Aleaddin Mahallesi’nde bulunan Kadı İskelesi Camii’nde başlayan temizlik çalışmaları kapsamında halılar dezenfekte edilerek yerinde yıkanması sağlandı. Halıların yanı sıra cam, iç duvarlar, avize gibi tüm alanların da temizliğinin gerçekleştirildiği çalışma Gazi Süleyman Paşa Camii, Cerrahi Hüseyin Camii ve Yazıcızade Camii’nde de devam edecek.

Camilerde yürütülen temizlik çalışmaları yerinde inceleyen Gelibolu Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Özacar, ibadethanelerde periyodik olarak yapılan temizlik çalışmalarının daha geniş kapsamlı olarak gerçekleştirildiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın daha hijyenik ve temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmelerini amaçlayan bu çalışmaların ardından park ve bahçeler ekiplerimizle yine camilerimizin bahçe düzenlemelerini yapacağız" dedi.

Doğan ZELOVA / GELİBOLU, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!