Gelibolu’da Kent Rehberi hizmetleri tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Gelibolu’da Kent Rehberi hizmetleri tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 11:05

Gelibolu’da Kent Rehberi hizmetleri tanıtıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’de, Gelibolu Belediyesi’nin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü öncülüğünde, resmi web sayfası www.gelibolu.bel.tr'de uygulamaya koyduğu yenilikler, düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı.
Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen toplantı ile Kent Rehberi’nde gelinen nokta ve yenilikler kamuoyu ile paylaşıldı. Kent Rehberi’nin kullanımının uygulamalı olarak gösterildiği toplantıya, sivil toplum kuruluşları ile muhtarlar katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar, 'Gelibolu Parmaklarınızın Ucunda' sloganı ile tanıtımı yapılan uygulamada, İmar Durumu, Kent Rehberi, Mezarlık Bilgi Sistemi’nin içinde yer aldığı e-belediyecilikte, geniş bir digital depo veri sisteminin oluşturulduğunu, bu uygulamalardan birçok kamu kurum ve kuruluşunun yararlanabileceğini kaydetti.
Daha sonra ise, Proje Geliştirme Grup Yöneticisi Onur Palabıyık tarafından toplantıya katılanlara e – belediyecilik hakkında bilgi verildi ve internet üzerinden belediye hizmetlerindeki hangi konulara ulaşabilecekleri görsel olarak anlatıldı.
Doğan ZELOVA/GELİBOLU, (DHA)
FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!