Gelibolu'da hayvanseverler sokak hayvanlarına kulübe yaptı

Güncelleme Tarihi:

Geliboluda hayvanseverler sokak hayvanlarına kulübe yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 16:28

Gelibolu'da hayvanseverler sokak hayvanlarına kulübe yaptı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Gelibolu İlçesi'nde, Dost Patiler Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği ve Gelibolu Sokak Hayvanlarını Koruma Platformu üyeleri, sokak hayvanları için kulübe yaptı.

Gelibolu İlçesi'nde, hayvanseverler kış aylarının gelmesi ve havaların soğumasıyla birlikte sokak hayvanları için seferber oldular. Dost Patiler Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği ve Gelibolu Sokak Hayvanlarını Koruma Platformu üyeleri bir araya gelerek, 2 hayvanın kalabileceği 5 kulübe yaptı.

Hayvansever Ekin Aksel, kış aylarının gelmesiyle birlikte sokak hayvanlarının zorluk çekmemesi için vatandaşların sokak hayvanlarına ellerinden geldiğince yardımcı olmaları gerektiğini söyledi. Kış aylarında sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta zorlandığını belirten Ekin Aksel, "Sokak hayvanlarına yiyecek konusunda vatandaşlarımız yardımcı olmalıdır. Lütfen çöpe atacağınız artan yiyeceklerinizi bu sokak canlarıyla paylaşın. Hatta, sokak hayvanları için kulübelerde yapılabilir. Hayvanlar için duyarlı olalım. Biz de hayvanseverler olarak 5 kulübe yaptık. Bu kulübeleri Eğritaş karayolu, Kavaklıtepe Köy yolu, ve şehir merkezine koyduk" dedi.

Doğan ZELOVA / GELİBOLU, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!