Geleneksel çayda mücevher defilesi

Güncelleme Tarihi:

Geleneksel çayda mücevher defilesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2013 00:00

Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği’nin geleneksel buluşma çayı, Hilton Otel’de düzenlendi. Sare Davutoğlu’nun onursal başkan olarak katıldığı davette, mücevher defilesi yapıldı.

Haberin Devamı

Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği’nin geleneksel buluşma çayı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun onursal başkanlığında gerçekleşti. Hilton Otel’deki etkinliğe, çok sayıda dernek üyesi ve davetliler katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Canun Koru, derneğin eğitim bursları, yardım projeleri ve faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Koru’nun ardından kürsüye gelen Onursal Başkan Sare Davutoğlu, “Bugün Türk diplomasisi, geleneksel diplomasi metotlarını kullanmasıyla olduğu kadar insani yönüyle de ön plandadır. Devletimiz artık insanlığın vicdanına seslenen dış politika uygulamalarıyla dikkat çekmektedir” diye konuştu.

ESKİ TÜRKİYE GÜZELİ PODYUMDA

Dans gösterisinin ardından düzenlenen defilede, ünlü mücevher markası Cadaro’nun ürünleri sergilendi. Aralarında Miss Universe güzeli Çağıl Özkul’un da bulunduğu mankenlerin yer aldığı defile, yaklaşık yarım saat sürdü. Defilenin finalini ise eski Türkiye güzellerinden Aylin Özal yaptı. Uzun yıllar sonra podyuma çıkan Özal, büyük alkış aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!