Geleceğin kuaförleri makyaj tekniklerini konuşturdu

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin kuaförleri makyaj tekniklerini konuşturdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 13:35

Geleceğin kuaförleri makyaj tekniklerini konuşturdu

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Tarsus ilçesinde Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü (MEM) 2017-2018 sezonu içerisinde yapmış oldukları sosyal projeler ve eğitim çalışmalarını mesleki şov ile taçlandırdı.
Şov esnasında Tarsus MEM öğretmenleri eşliğinde öğrenciler görsel bir hazırladılar. Mesleki şovda öğrenciler özel makyaj teknikleri kullanarak bambaşka kişilerin simalarını kendi yüzlerinde görsel olarak canlandırdı. Canlandırma esnasında film setlerinde kullanılan makyaj teknikleri kullanıldı. Öğrenciler yaptıkları makyajlar ile kimi Mısır kraliçesi, kimi Arap prensesi, kimi pamuk prenses kimisi de palyaçoya dönüştü. Şov katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.
Tarsus MEM Müdürü Nurettin Ambaroğlu, öğrencilerin başarıları ile her zaman göz doldurduğunu belirterek, "Bu mesleki görsel şov ile öğrencilerimizin becerilerini sunma imkânı bulduk. Bu gençler Türkiye'nin genç nüfusu ve iş gücüdür. Fırsat verildiğinde Türkiye için büyük işler yapacak bilgi ve enerjiye sahiplerdir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!