Gediz Elektrik'ten iki yeni merkez

Güncelleme Tarihi:

Gediz Elektrikten iki yeni merkez
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 17:54

Gediz Elektrik'ten iki yeni merkez

Haberin Devamı

GEDİZ Elektrik Perakende Satış A.Ş., artan müşteri yoğunluğuna yönelik daha iyi hizmet verebilmek adına İzmir'in Hatay ve Bostanlı semtlerinde müşteri ilişkileri merkezi (MİM) açtı.

Bir Aydem kuruluşu olan Gediz Elektrik, Aydem ile birlikte görevli tedarik şirketleri olarak faaliyet gösterdikleri Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa illerinde MİM sayılarını, artırmaya devam ediyor. İzmir'in yoğun bölgelerinden olan Hatay İnönü Caddesi ve Bostanlı Cemal Gürsel Caddesi üzerinde yer alan Hatay MİM ve Bostanlı MİM'in, İzmirlilerin daha konforlu ve ferah mekânda işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarını sağlayacağı belirtildi.

Gediz Müşteri İlişkileri Müdürü Mustafa Demir, müşterilere yüz yüze iletişim kurabilecekleri konforlu ve ferah mekânlarda hızlı bir şekilde hizmet sunduklarını kaydetti. İzmir genelinde 60'ı aşkın MİM olduğuna vurgu yapan Demir, "Amacımız hizmetlerimizin hızlı, rahat ve kolay bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlamak. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimize en yakın noktalara götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı da bu yönde hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!