Gediz Belediyesi'ne Ankara'dan jüri özel ödülü

Güncelleme Tarihi:

Gediz Belediyesine Ankaradan jüri özel ödülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 13:41

Gediz Belediyesi'ne Ankara'dan jüri özel ödülü

Haberin Devamı

ANKARA'da bu yıl beşincisi düzenlenen 'Gençlik ve Belediye' konulu Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katılan Gediz Belediyesi'ne, gençlik projeleriyle ilgili jüri özel ödülü verildi. AK Partili Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'na ödülünü, Başbakan Ahmet Davutoğlu verdi.

Ankara Ticaret Odası Congresium'da düzenlenen sempozyuma 'Gençlik ve Belediye' konusunda yaptıkları projelerle 850 AK Partili belediye katıldı. Gediz'de gençlere yönelik yapılan projelerle yarışmaya katılan Gediz Belediyesi, jüri özel ödülü aldı. AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı ve Vural Kavuncu, 22. 23. ve 24. dönem Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, AK Parti ilçe başkanları ve Gediz'den gelen davetliler katıldı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı ve Prof. Dr. Vural Kavuncu ile birlikte Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan ödülünü aldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu tören sonrası, Gediz Belediye standını ziyaret etti. Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve İl Başkanı Ali Çetinbaş, Başbakan Davutoğlu'na Gediz Belediyesi Kültür Yayınları'ndan Gediz Ansiklopedisi ve İsmail Hakkı Uzunçarşılıoğlu'nun 1932 yılında yayınlanan "Kütahya Şehri" adlı kitabını takdim etti, kente davet etti.

Gediz'i marka şehir yapma konusunda emin adımlarla ilerlediklerini ve ilçede yapılan yatırımlarda gençlere önem verdiklerini dile getiren Başkan Mehmed Ali Saraoğlu, "Gençlik projeleriyle ödülü 7 Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe belediyeleri arasından almaya hak kazandık. Ülkemizin medarı iftiharı belediye başkanlarımız ile aynı sahnede olmak bize büyük gurur verdi. Bu ödülü almamıza vesile olan herkese şükranlarımı sunar, teşekkür ederim" dedi.

Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!