Gazişehir, Beşiktaş'ı liderlikten etti: 67-61

Güncelleme Tarihi:

Gazişehir, Beşiktaşı liderlikten etti: 67-61
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 11:00

Gazişehir, Beşiktaş'ı liderlikten etti: 67-61

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - TEKERLEKLİ Sandalye Basketbol Süper Liginde kendi evinde Beşiktaş ile oynayan Gazişehir Gaziantep BŞB. Bu karşılaşmayı 67-61 kazanarak Türkiye'nin gündemine oturdu, ayrıca play off inadını devam ettirdi. Beşiktaş ise Gazişehir karşısında aldığı mağlubiyetle liderlik koltuğundan oldu.

Beşiktaş'ı yenerek önemli bir galibiyete imza atan Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu galibiyetle puanını 30'a çıkarttı. Karşılaşmayı izlen Türkiye Bedensel engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı ve ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir, maç sonrası Gazişehir'i tebrik etti.

Beşiktaş karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Gazişehir'in bu galibiyeti ligin zirvesini iyice karıştırdı.

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Genel Menajeri Ramazan Taşkın, “Ligde kimsenin beklemediği bir galibiyete imza attık. Bu galibiyet tarihe geçti. Teknik ekibimizi ve sporcularımızı kutluyorum. Her zaman bu takımın maddi ve manevi olarak yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazişehir Kulüp Başkanımız Adil Konukoğlu ile yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların verdiği desteğe layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa de galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ve kalan maçlarını da kazanmayı hedeflediklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!