Gaziosmanpaşalı öğrenciler sertifikalarını aldı

Güncelleme Tarihi:

Gaziosmanpaşalı öğrenciler sertifikalarını aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 12:52

Gaziosmanpaşalı öğrenciler sertifikalarını aldı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediyesi tarafından yapılan ve kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan Trafik Eğitim Parkı’nda öğrencilere verilen eğitimler kapsamında Gaziosmanpaşa İlkokulu 3/F sınıfı öğrencileri sertifikalarını aldı.

Yalova Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan protokolün ardından Trafik Eğitim Parkı’nda sertifika alan öğrencilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. En son Gaziosmanpaşa İlkokulu 3/F sınıfı öğrencilerine eğitimlerini tamamlamasının ardından Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner tarafından sertifikaları takdim edildi.

Gaziosmanpaşa İlkokulu 3/F sınıfı öğrencilerinin eğitimlerini görmek ve yerinde incelemek için Trafik Eğitim Parkı’nda öğrencileri ziyaret eden Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Güner, eğitimlerini tamamlayan öğrencilere sertifikalarını takdim ettikten sonra öğrencilerle sohbet ederek çeşitli ikramlarda bulundu. Düzenlenen eğitim ve sertifika töreninin ardından Güner, 3/F sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Rahmi Ateş Saçan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!