Gaziler Günü Kahramankazan'da coşkuyla kutlandı 

Güncelleme Tarihi:

Gaziler Günü Kahramankazanda coşkuyla kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 12:32

Gaziler Günü Kahramankazan'da coşkuyla kutlandı 

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Kahramankazan İlçesi'nde 19 Eylül Gaziler Günü, büyük bir coşkuyla kutlandı. Belediye Başkanı Lokman Ertürk törende yaptığı konuşmada, "Gazilerimiz ve şehit yakınlarımız bizlerin ailesinden biri olmuştur. Onlar için ne yapsak azdır" dedi.
19 Eylül Gaziler Günü, FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin komuta merkezi olan 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkarak sivil halkı, TBMM'yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16'ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan'da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Milli Egemenlik Parkı'ndaki törene Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kaymakam Engin Aksakal, ilçe protokolü ile gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Program kapsamında Atatürk anıtına çelenk konularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 
ONLARA BORÇLUYUZ
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, gazilerle yakından ilgilenip, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Ertürk, tüm gazilerin gününü kutlayarak, "Bu cennet vatan için gözünü dahi kırpmadan canı pahasına savaşmış tüm 15 Temmuz ve terörle mücadele gazilerimizden Allah razı olsun. Herşeyimizi onlara borçluyuz. Kahramankazan Belediyesi olarak gazilerimizin sürekli olarak yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.  Gazilerimiz ve şahit yakınlarımız bizlerin ailesinden biri olmuştur. Onlar için ne yapsak azdır" diye konuştu. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!