Gaziantep'ten Suriye'ye 4 TIR yardım

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepten Suriyeye 4 TIR yardım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2018 11:56

Gaziantep'ten Suriye'ye 4 TIR yardım

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP'te, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından başlatılan kampanya kapsamında hazırlanan 4 TIR dolusu yardım malzemesi, Suriye'ye gönderildi.
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından hazırlanan 50 ton un, 300 gıda kolisi, kışlık elbise, çocuk bezi ve kadın malzemesi içeren 4 TIR yardım malzemesi,  Kilis'teki İHH Koordinasyon Merkezi'ne gönderildi. Yardım malzemeleri taşıyan TIR'lar, Kilis'te okunan duanın ardından Fırat Kalkanı bölgesinde dağıtılmak üzere Suriye'ye hareket etti.
2018 yılının ilk TIR'larını bölgeye ulaştırdıklarını ifade eden İHH Gaziantep gönüllüsü Murat Şahin, "Bugün burada ihtiyaç sahibi Suriye halkına 50 ton un, 300 tane gıda kolisi, kışlık elbise, çocuk bezi ve kadın malzemesi olmak üzere 4 TIR  yardımımızı bölgeye ulaştırmak için İHH Kilis Koordinasyon Merkezine geldik. Buradan Suriye tarafına geçip yardımların dağıtımında bulunacağız inşallah" dedi.
Yardımları gönderen Gaziantepli iş adamlarına teşekkürlerini ileten Şahin, "Savaşın ilk gününden bu yana ümmetin yanında olan halkımız 2018 yılında da yardım çalışmalarımıza tüm hızıyla sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!