Gaziantep'te Sevcan Orhan konseri

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte Sevcan Orhan konseri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 13:52

Gaziantep'te Sevcan Orhan konseri

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP Üniversitesi'nde 22'nci Bahar Şenlikleri kapsamında Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan öğrencilere konser verdi.
Gaziantep Üniversitesi öğrencilerinin çok şanslı olduğunu söyleyen Sevcan Orhan, Antep’in Hamamları, Bahçede Yeşil Çınar ve Değme Felek Benim Gamlı Yaslı Gönlüme gibi birçok eseri GAÜN’lü öğrenciler birlikte söyledi. Sevcan Orhan, öğrencilerin eserlerde eşlik etmesi üzerine; türkü söyleyen de, türkü dinleyen de hayatın farkında olan kişiler olduğunu ve türkülerle olan bağın tıpkı Gaziantep Üniversitesi gençliğinde olduğu gibi sürmesinin çok önemli olduğunu ifade etti.
GAÜN Öğretim  Görevlisi Zaim Başaslan’ın sunumuyla gecenin sonunda Sevcan Orhan’a çiçek takdim eden Rektör Danışmanı Doçent Doktor Mehmet Emin Sönmez, "Yoğun bir yılı geride bıraktık. Stresli, sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz, bu tür etkinliklere ihtiyacımız var. Önümüzdeki günlerde daha güzel etkinliklerde buluşacağız. Mümkün mertebe öğrencilerimizi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle iç içe tutmaya çalışıyoruz" dedi.
Konsere öğrencilerin yoğun ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Sevcan Orhan konserin sonunda öğrencilerle birlikte selfi çektirdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!