Gaziantep'te, iletişim uzmanından söyleşi

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte, iletişim uzmanından söyleşi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 16:55

Gaziantep'te, iletişim uzmanından söyleşi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen; 'At Şu Adımı' söyleşi programı, liderlik, iletişim ve kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören’in katılımıyla gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler ve Kütüphane Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, kişisel gelişim ve girişimcilik üzerine birçok kitabı bulunan, yurt içi ve yurt dışında pek çok seminer veren Ahmet Şerif İzgören, söyleşide, kurum kültürü, liderlik, girişimcilik, motivasyon ve iletişim konu başlıkları altında dinleyicilere bilgiler aktardı.

Yaşadığı örneklerle girişimcilik ve bilginin önemini dinleyiciler ile paylaşan yazar, Hayatından biriktirdiği hikayeleri dinleyicilerle paylaşarak, hayata renk ve değer katan şahsiyetlerden bahsetti. Program sonunda Ahmet Şerif İzgören’e Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in hediyesi olan buket çiçek ve yöresel hediye edildi.

Gecenin onur konuğu olan Gaziantep'in eski kütüphane müdürlerinden Ali İhsan Uğraş’a Ahmet Şerif İzgören tarafından buket çiçek ve kitap takdim edildi. Ali İhsan Uğraş, teşekkürlerini sunarak kitabın öneminden ve okumanın ne denli gerekli olduğundan bahsetti.

Ayrıca programın sonunda, Kütüphane Haftası okur ödülleri sahiplerini buldu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!