Gaziantep'te 'canlı bomba' saldırısı: Ölü sayısı 50'ye çıktı (5)

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte canlı bomba saldırısı: Ölü sayısı 50ye çıktı (5)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2016 15:25

Gaziantep'te 'canlı bomba' saldırısı: Ölü sayısı 50'ye çıktı (5)

Haberin Devamı

 

GELİN EVİ HARABEYE DÖNDÜ
Gaziantep'te Siirt'in Pervari İlçesi'nden göç eden ve birbiriyle akraba Besime ve Nurettin Akdoğan çiftinin bugün yapılacak düğünlerinin ardından yaşayacakları, patlamanın yaşandığı sokakta bulunan ev, saldırı sonrasında harabeye döndü. 50 kişinin yaşamını yitirmesine, 94 kişinin de yaralanmasına yol açan patlamanın ardından genç çiftin yaşayacakları evin camları kırıldı, eşyası kullanılamaz hale geldi.
DAMAT TABURCU EDİLDİ, GÖZYAŞI DÖKTÜ
Patlamada gelin Besime Akdoğan ile birlikte yaralanan damat Nurettin Akdoğan, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.
Taburcu edildikten sonra eşiyle düğün sonrası yaşayacağı eve gelen damat Nurettin Akdoğan, gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdi.
GELİN YENİDEN HASTANEYE KALDIRILDI
Saldırıda yaralanan gelin Besime Akdoğan ise Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavinin ardından taburcu olduktan sonra getirildiği evde sinir krizi geçirdi. Gelin Besime Akdoğan, serçe parmağında kına olduğu dikkat çeken damat Nurettin Akdoğan ve yakınları tarafından Dr. Ersin Arsan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!