Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu:

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 18:05

- "Bizim istediğimiz saha avantajını kullanarak Galatasaray'ı yenebilmek. Tabii bu maçı kazanmak kolay değil" - "Hakemleri kötülemek çözüm değil"

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, Galatasaray karşısında saha avantajını kullanarak, galip gelmek istediklerini söyledi.
Topçu, takımının Celal Doğan Tesislerindeki antrenmanı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 22. haftasında Kayserispor ile yaptıkları maçtaki istek ve arzuyu sürdürmeleri gerektiğini belirterek, "Bizim istediğimiz saha avantajını kullanarak Galatasaray'ı yenebilmek. Tabii bu maçı kazanmak kolay değil. Kayserispor maçından daha istekli ve arzulu oynamak zorundayız. Burada en büyük desteğimiz taraftarımız" dedi.
Galatasaray karşılaşmasının kendileri açısından önemli olduğunu kaydeden Mutlu Topçu, karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını dile getirdi.
Taraftarların desteğini beklediklerini kaydeden Topçu, "Gelen taraftarlara teşekkür ederim. Ancak daha fazla taraftara ihtiyacımız var. Bizim taraftarımız stadı doldurmak zorunda. Çok kaliteli oyun oynuyoruz ama taraftara daha çok ihtiyacımız var. Umuyorum taraftarımız bizi yalnız bırakmaz" ifadelerini kullandı.

- "Hakem hatalarını kendi içimizde halletmemiz gerekiyor"


Topçu, son dönemdeki hakem hatalarının gündeme gelmesine değinerek, her takımın başına hakem olaylarının geldiğini ama bazen bu durumun canlarını çok acıttığını söyledi.
Hakem hatalarındaki sıkıntıları çok fazla dile getiremediklerini vurgulayan Topçu, "Hakem hataları herkesin başına geliyor. Bazı maçlarda örneğin Galatasaray-Trabzonspor maçındaki gibi üst üste gelen hakem hataları olursa tabii yansıması kötü oluyor. Biz futbol camiası olarak hakemlerimizle, oyuncularımızla ve taraftarlarımızla bir bütün içerisindeyiz. Bu gibi hakem hatalarını kendi içimizde halletmemiz gerekiyor. Çözüm aramamız gerekiyor. Bu futbolun doğasında var. Hakemleri kötülemek çözüm değil" değerlendirmesinde bulundu.
Gaziantepsporlu futbolcu İlhan Parlak ise ligin 23. haftasındaki rakipleri Galatasaray'ın zor günler geçirdiğini belirterek, iyi mücadeleyi sahaya yansıtmaları halinde sahadan galibiyetle ayrılabileceklerini ifade etti.
Süper Lig'in 22. haftasında Kayserispor ile oynadıkları maçta attığı golden dolayı mutluluk yaşadığını anlatan İlhan, "Kayserispor ile karşılaşmamız önemliydi, 3 haftadır kaybediyorduk. Buna 'dur' dememiz gerekiyordu. Bu maçta da gerçekten çok iyi futbol oynadık. Belki kazanabileceğimiz karşılaşmaydı ama berabere ayrıldık. Ancak baktığınız zaman oyun açısından iyi oynadığımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Öte yandan Gaziantepspor, Celal Doğan Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!