Gaziantep Büyükşehir - Ümraniyespor maçının ardından

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Büyükşehir - Ümraniyespor maçının ardından
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 21:21

Gaziantep Büyükşehir - Ümraniyespor maçının ardından

Haberin Devamı

TFF 1'inci Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, çok önemli bir karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Hüseyin Kalpar, 2-1 kazandıkları Ümraniyespor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, aynı arzu ve istekle devam ettikleri sürece kümede kalacaklarını belirterek, şöyle dedi:
"Her şeyden önce bizim açımızdan çok çok önemli ve değerli bir maç oynadık. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Çünkü rakiplerimiz de kazanıyordu. Oyuncularımızın arzu ve isteği sahaya yansıdı ve galibiyeti hak eden takımım oldu. Çok zor gol atıyoruz ama çok basit gol yiyoruz. Ama ne olursa olsun ikinci golü de kafayla bulduk. Çocukların arzu ve istediği  doruk noktadaydı. Bugün oynadık ve kazandık. Biz arzu ve isteğimizi sonuna kadar böyle devam ettireceğiz. Böyle devam ettirdiğimiz sürece de ligde kalacağız."
Ümraniyespor'un teknik direktörü Erkan Sözeri ise, 11 maçlık galibiyet serisini bugünkü mağlubiyetle sonlandırdıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, "İki taraf için de bıçak sırtı bir maç oldu. biz playoff hedefliyoruz. Rakibimiz de düşmemek için çalışıyor. Oyuncularımız birinci ve ikinci bölgeye geçişleri iyi yaptı ama üç ve dördüncü geçişlerde zorlandık. Maalesef mağlup olduk. Tabi dile getire getire mağlup olduk. 11 maçlık galibiyet serisinde bugün mağlup olduk. Takımızda da ister istemez sezonun sonunu getirdi. Fiziksel ve mental yorgunluklar göze çarpsa da iyi mücadele ettik. Ama Gaziantep fırsatı iyi değerlendirdi ve kazandı. Gaziantep'e kümde kalma yolunda da başarılar dileriz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Açıklamalar

HABER: MÜCAHİT YOLCU - KAMERA: AHMET ÖZER/ GAZİANTEP, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!