Gaziantep Basketbol-Tofaş Soyunma Odaları

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Basketbol-Tofaş  Soyunma Odaları
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 19:33

Gaziantep Basketbol-Tofaş Soyunma Odaları

Haberin Devamı

Ahmet ÖZER/GAZİANTEP, (DHA) – GAZİANTEP Basket antrenörü Stefanos Dedas, haklı galibiyet aldıklarını söyledi. Stefanos Dedas, 95-82 kazandıkları Tofaş maçını değerlendirirken şunları söyledi:
"Oyuncularımı tebrik ederim. Bu maç için çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Taraftarlarımıza maçın sonunda verdikleri reaksiyondan dolayı kutluyorum. Maçın büyük bir bölümünü önde götürdük. Bugün çok adil bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Çok önemli bir maç oynadık bugün. Bundan sonraki hedefimiz Banvit maçını da ciddiye alıp maçı kazanmak olacaktır. Orada da kazanmak istiyoruz."
ORHUN ENE: "KÖTÜ OYNADIK"
Tofaş başantrenörü Orhun Ene ise yenildikleri için üzgün olduklarını, iyi savunma yapamadıklarını söyledi. İlk periyotta 39 sayı yediklerini hatırlatan Ene, sezonu en iyi yerde bitirmek için çalışacaklarını kaydederek şöyle konuştu:
"Böyle bir maçta açıkçası görmek istediğimden daha yumuşak ve maçın önemini anlamamış gördüm takımımızı. Onları tebrik ediyorum. İyi oyun oynadılar. Çok daha iyi savunma yapmamız gerekirken ilk periyotta 39 sayı yedik. Bu bizim için çok üzücü. Kötü basketbol oynadık. İlk defa bir deplasman maçında büyük takılara karşı kötü oynayabiliyorsunuz ama Antep'e karşı ilk defa kötü oynadık. Kendilerini tebrik ediyorum. 8 maç var. Eğer konsantre olup kendi oyunumuzu oynamaya devam edersek play-off için şansımız olduğunu düşünüyorum. Bu kırılma maçlarından biriydi. Daha iyi oynamamız lazım kritik maçları. Sezonu en iyi yerde bitirmek için daha iyi gayret göstereceğiz."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!