Gazetecilere özel etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Gazetecilere özel etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 14:09

Gazetecilere özel etkinlik

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu tarafından düzenlenen etkinlikte gazeteciler ile öğretmenler dostluk maçı yaptı.

Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu, 'Emsan Sağlığa Koşuyor' projesi kapsamında Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyelerini ağırladı. Okul yönetimi öğretmenler ve öğrencileri basın mensuplarıyla bir araya getiren renkli etkinlikte, gazeteciler bu kez fotoğraf çekip haber yapmak yerine kamera ve fotoğraf makinelerinin karşısına geçti. Sabah kahvaltısıyla başlayan etkinliklere, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Doğan Haber Ajansı Denizli Temsilcisi Osman Nuri Boyacı, Okul Müdürü Hasan Harktı, basın mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Hasan Harktı, etkinlikte yaptığı konuşmada, gazeteciliğin çok zor ve bir o kadar da önemli bir meslek olduğunu belirterek, "Basından bir arkadaşım bana 'Biz sosyal bir birey gibi algılanırız ama aslında yaşantımız asosyaldir' demişti. Düşündüm, doğru söylüyorlardı. Etkinlik yapılıyor, görüntü alacağız, fotoğraf çekeceğiz derken o etkinliğin zevkine bile varamıyorlar. Biz de bu etkinlikte hep beraber olalım istedik" dedi. Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, İl Sağlık Müdürlüğü ile ortak projeler düzenlediklerini, düzenlenen bu etkinlikle basın mensuplarının katılımıyla hem spor yapılacağını hem de stres atılacağını söyledi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ise, 'Emsan Sağlığa Koşuyor' projesinin ismi gibi kendilerinin de habere koştuğunu belirterek, "Bugün spora koşacağız. Biz gerçekten çok aktif, olayların içinde olan insanlarız. Örneğin; kar yağar. Siz kar keyfi yaparsınız ama biz 'Hangi yol kapandı. Nerede öğrenciler kaldı?' onu takip ederiz. Yağmur yağar. Siz keyfini çıkarırsınız. Ama biz 'Nerede hangi evi su bastı. Sel var mı? Yollar kapandı mı?' bunlarla uğraşırız. Bizim için mesai kavramı yoktur. Yoğun bir tempo içindeyiz. Bu yoğun temponun içinde Doğan Demircioğlu Esman İlkokulumuzun bizi böyle bir etkinliğe davet etmesi, bu yoğun ortamda biraz da olsa nefes almamızı, soluk almamızı sağladı" diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı'ya plaket takdim etti. Ardından basın mensuplarına objektif şeklindeki bardaklar hediye edildi.

Okul bahçesindeki halı sahada gazeteciler ve okulda görev yapan öğretmenler dostluk maçında karşı karşıya geldi. Formalarını giyen gazeteciler ve öğretmenlerin centilmenlik içerisinde geçen maçı 3-3'lük eşitlikle sona erdi. Maçın ardından okul müdürü Hasan Harktı, gazeteciler takımı adına Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı'ya dostluk kupası takdim etti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!