Gazeteci Apaydın'a 'Meslek Hizmet Ödülü'

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci Apaydına Meslek Hizmet Ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 14:22

Gazeteci Apaydın'a 'Meslek Hizmet Ödülü'

Haberin Devamı

Taha AYHAN/ MALATYA, (DHA)- MALATYA'da Rotary Kulübü tarafından düzenlenen 'Geleneksel 2018 Meslek Ödülü', Doğan Haber Ajansı (DHA) Adana eski bölge temsilcisi Orhan Apaydın'a verildi.
Meslek Hizmet Ödülleri için kentteki bir otelde düzenlenen törene; DHA Adana eski bölge temsilcisi Orhan Apaydın, kulüp yöneticileri, STK temsilcileri ve üyeleri katıldı. Törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ödüle laik görülen Apaydın'ın, özgeçmişi okundu. Rotary Kulübü kurucularından Oktay İpekçi tarafından '2018 Meslek Hizmet Ödülü'ne layık görülen gazeteci Orhan Apaydın'a plaketi verildi. Törende ayrıca Yusuf Özkan'a da 'Meslek Hizmet Ödülü', kulübün Dönem Başkanı İrfan Aksoğan tarafından verildi.
Orhan Apaydın, anlamlı günde, katılanlarla beraber olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Bu vesileyle Anneler Günü'nü kutluyorum. Anneler, her zaman heyecan yaratan insanlar yetiştirmiştir. Bizden öncekilerin arkasından laik olmaya çalıştık. Çabalarımız onun içindi. 20 yıl önce Adana'da yine böyle Rotary Kulübü'nün 'Meslek Hizmet Ödülü'nü almıştım. Bugün de kadirşinas Malatya Rotary Kulübü'nün bu lütfu ile anlıyor ki; 20 yılda çizgimi değiştirmedim. O nedenle sizlere laik olmaya çalıştım. Sizler bu derneklerde, bu topluluklarda Malatya'nın çağdaş yüzlerisiniz, ışıklarısınız. Hep böyle devam ediniz. Hepinize müteşekkirim" dedi.
Malatya Rotary Kulübü Başkanı İrfan Aksam ile gelecek dönem başkanı Yunus Gök ise konuşmalarında hizmet ödüllerini alanların yaşamlarındaki başarılarla anlatıp kutladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!