Garnizon Komutanı Temgeneral Teke'den şehitlik ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Garnizon Komutanı Temgeneral Tekeden şehitlik ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 16:51

Garnizon Komutanı Temgeneral Teke'den şehitlik ziyareti

Haberin Devamı

Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'de, Ramazan Bayramı dolayısıyla Garnizon Komutanı Tümgeneral Ercan Teke ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi yöneticileri ,Garnizon Şehitliği'ni ziyaret etti.
Ramazan Bayramı nedeniyle Garnizon şehitliğine yapılan ziyarete 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Ercan Teke ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Yılmaz Üçkan, askeri yetkililer ve şehit aileleri katıldı. Ziyarette şehitlerin kabirlerine karanfil bırakıldı. Garnizon Komutanı Tümgeneral Teke ve dernek Başkanı Üçkan, ziyaret sırasında şehit aileleri ile sohbet etti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Yılmaz Üçkan, "Şehit anne ve babaları bugün evlatları ile bayramlaşmaya geldi. Bu bayramları bize bayram olarak yaşatan şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Biz bugün onların kabirleri başında bizlere bu bayramları yaşattıkları için teşekkür etmeye geldik. Önemli olan bu vatanın, ezanın, bayrağın şehitlerimiz sayesinde bizlere bırakılması ve bayramlarımızı bizlere yaşatmasıdır. Bu değerlerimizi unutmamız gerekiyor. Unutmamak içinde burada bulunan şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etmemiz gerekiyor. Bugün de onun bir örneğini yaşıyoruz. İnşallah bizler bundan sonra hem dernek olarak hem de komutanlarımızın desteğiyle bu tür etkinliklerimizi yıl içinde de inşallah yapacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!