Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Güncelleme Tarihi:

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 18:39

- Kardemir Karabükspor Antrenörü Aksu:"Basit hatalardan dolayı maçı 2 sayıyla verdik"- Beşiktaş RMK Marine'in kaptanı Kaan:"Bu armaya, bu formaya haksızlık asla yakışmaz"

Haberin Devamı

KARABÜK (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, 66-64 yenildikleri Beşiktaş RMK Marine maçına ilişkin, "Basit hatalardan dolayı maçı 2 sayıyla verdik" dedi.

Karabük Merkez Spor Salonu'ndaki maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Aksu, iyi mücadeleden dolayı oyuncularına teşekkür etti.

Öncelikli hedeflerinin Avrupa kupaları olduğunu anlatan Aksu, "Stresli bir maçtı. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. İyi bir yatırımla iyi bir takım oluşturdular. Biz de iyi mücadele ettik. Basit hatalardan dolayı maçı 2 sayıyla verdik. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Beşiktaş RMK Marine'in kaptanı Kaan Dalay ise mücadelesinden dolayı tebrik ettiği Kardemir Karabükspor'un, her branşta büyük bir camia olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

Mücadelede, lehine verilen bir faulde karar yanlış olduğu için atışı kullanmadığının anımsatılması üzerine Kaan, "Bu armaya, bu formaya haksızlık asla yakışmaz. Orada Atakan faul yapmadı. Ben de faul çalan hakeme söyledim. Hakem, 'kararı değiştiremem' dedi. Ben de topu yavaşça yere bıraktım. Kimsenin hakkını yemek bize yakışmaz" ifadelerini kullandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!