GAPSHOES'e 4 günde 20 bin ziyaretçi

Güncelleme Tarihi:

GAPSHOESe 4 günde 20 bin ziyaretçi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2017 14:35

GAPSHOES'e 4 günde 20 bin ziyaretçi

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP’te bu yıl  25'inci kez kapılarını açan Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES), 4 günde 20 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 19-22 Temmuz tarihlerinde düzenlenen GAPSHOES Kış Fuarı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edildi.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, oda başkanları ve davetlilerin katılımıyla 19 Temmuz Çarşamba günü resmi açılışı yapılan fuar ayakkabı, terlik ve saraciye sektöründe lider konumda bulunuyor.
Fuarda, ayakkabı üreticileri erkek, kadın, çocuk, spor, iş emniyet, askeri ayakkabısı, terlik üreticileri, saraciye üreticileri, ayakkabı yan sanayi üreticileri, taban, aksesuar, tekstil, kimyevi maddeler, deri üreticileri büyükbaş, kösele, suni deri üreticileri, ayakkabı makinesi üreticileri, kesim, monte hazır taban, dikim, finisaj, ürün grupları yer aldı.
Fuar bu yıl başta Irak ve Suriye’den olmak üzere; Cezayir, Hollanda, Rusya, Yunanistan, Filistin, Hong Kong, Suudi Arabistan, Ürdün, Tunus, Lübnan, Makedonya, İsrail, Tacikistan, Çin, Ukrayna, Afganistan, İran, Libya ve Romanya ve yurtiçinden 20 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Ayakkabı ve terlik sektörünün Türkiye'deki en önemli buluşma adresi olan GAPSHOES Fuarı’na Türkiye'nin çeşitli illerinden ve Çin'den toplam 135 firma 350 markayla katıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!