Gamecell ile Monster Notebook'tan iş birliği

Güncelleme Tarihi:

Gamecell ile Monster Notebooktan iş birliği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 08:12

Yerli oyun bilgisayarı üreticisi Monster Notebook yeni mağazasını İstanbul’da çeşitli etkinliklerle açtı. Monster Notebook mağazasının açılışında, canlı yayın ve röportajlarıyla Talha Aynacı ve Dost Kayaoğlu takipçileriyle buluştu.

Haberin Devamı

Monster Notebook’un en yeni mağazası ayrıca güzel bir anlaşmaya da ev sahipliği yaptı. Turkcell&BigKazan iş ortaklığıyla hazırlanmış olan Gamecell artık bütün offline turnuvalarında oyunculara Monster kalitesini sunuyor olacak.

Ayrıca Gamecell tarafından düzenlenecek etkinliklerde turnuvayı kazanan oyuncular ve http://www.twitch.tv/gamecell_hive linkinden turnuvaları izleyen takipçiler Monster Notebook kazanma şansına sahip olacak.

Monster Notebook Genel Müdürü İlhan Yılmaz, Monster & Gamecell iş birliği ile ilgili, E-spor'un bugün oyun dünyasında çok ciddi bir farklılık oluşturduğunu ve Türkiye'de de E-spor'un hızla gelişeceğine inandığını dile getirerek, bu noktada Monster markası olarak oyunu, oyuncuları ve E-spor'u ciddi olarak desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini, Gamecell ile gerçekleştirilen ortaklığın bu yönde atılmış önemli bir adım olduğunu açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!