Galip Güzel: "Takım olarak şampiyonluğa kenetlendik"

Güncelleme Tarihi:

Galip Güzel: Takım olarak şampiyonluğa kenetlendik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2018 11:00

Galip Güzel: "Takım olarak şampiyonluğa kenetlendik"

Haberin Devamı

Aytekin KALENDER / RİZE,(DHA)

Spor Toto 1’inci Lig’de şampiyonluk iddasını sürdüren Çaykur Rizespor’da başarılı orta saha oyuncusu Galip Güzel, takım olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini ve bunu başaracaklarını söyledi.
Lig’de bitime 3 hafta kala en yakın rakibi Ümraniyespor’un 3 puan önünde liderliğini sürdüren Çaykur Rizespor’da pazar günü oynanacak olan Akın Çorap Giresunspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-Mavililer zorlu Akın Çorap Giresunspor maçının hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı antremanla devam etti.
Çaykur Rizespor’un devre arası transfer döneminde Demir Grup Sivasspor’dan kadrosuna kattığı Galip Güzel, takım olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini belirtti. Galip, hedefleri doğrultusunda çalışmalarını ciddiyetle sürdürdüklerini kaydeden Galip Güzel, "Takıma devre arası katıldım ve kısa sürede uyum sağladım. Çok iyi bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Şampiyonluk yarışında en avantajlı takım olduğumuzu düşünüyorum.  Kalan 3 haftada da bu avantajı koruyup yeniden Süper Lig’e yükselmek istiyoruz. İlk senemde burada kazanacağım şampiyonluğun benim için anlamı büyük olacaktır. Elimizden gelen mücadeleyi son 3 haftada sahaya yansıtacağız. Giresunspor maçında taraftarlarımızın bize destek olmasını istiyoruz"

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!