Galatasaray Frankfurt açıldı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Frankfurt açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 10:19

Galatarasaylı taraftarlar Almanya’da altıncı derneklerini Frankfurt’ta açtılar. Başkan Güngör Küçükbay, Galatasaray adıyla liglere katılacaklarını söyledi

Haberin Devamı

Almanya’da Galatasaray’a gönül verenler Köln, Bremen, Augsburg, Hamburg, Stuttgart’ın ardından Frankfurt’ta dernekleşti.

Galatasaray Frankfurt açıldı

Galatasaraylı Taraftarlar Derneği’nin açılışını Başkan Güngör Küçükbay (soldan üçüncü) Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Hasan Küşneci (en sağda) ile birlikte yaptı.

Frankfurt Galatasaray Spor ve Taraftar Derneği’nin açılışına Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Hasan Küşneci ile Augsburg Derneği Başkanı Can Sarıer de katıldı.

Galatasaray Frankfurt açıldı


Başkan Güngör Küçükbay, İkinci Başkan Abdurrahman Bozkurt ve üyeler Sedat Seriat, Muhammed Altınok, Tolga Kaan Özmen, Kemal Toprak, İbrahim Geyik, Ufuk Ünlü, Taylan Taş’tan oluşan dernek, bölgedeki Cimbomluları tek çatı altında birleştirmek istiyor.

Galatasaray Frankfurt açıldı


GALATASARAY ADIYLA LİGE KATILACAK

Vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte Frankfurt Galatasaray Spor ve Taraftar Derneği (Neu-Isenburg, Friedrich Str 4) lokalinde nezih bir ortamda maç izlemeye davet eden Başkan Güngör Küçükbay, "Lokalimizi büyük emek vererek açtık. Üniversite öğrencilerimizle çocuklarımıza ders yardımında bulunacağız. Göçmenlere etnik kökenlerine bakmaksızın Alman makamlarıyla ilişkilerinde yardımcı olacağız. Neu-Isenburg’ta Galatasaray adı ve rengiyle liglere katılacağız. Ardından bayanlar ve gençler olarak takımlarımızı kuracağız. Galatasarayımızı Avrupa’daki maçlarında yalnız bırakmayacağız. Sarı kırmızı formaya gönül verenleri üye olmaya davet ediyoruz“ dedi.

Galatasaray Frankfurt açıldı


TIR'LAR DOLUSU YARDIM

Bremen Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Hasan Küşneci, Türkiye’deki belediyelerden gelen yardım talebini geri çevirmediklerini belirterek, "Şişli, Gaziantep, Bolu, Tokat, Uşak, Sinop, Gerze, Bayburt, Ağrı, Giresun ve Tatvan’da ihtiyaç sahiplerine on TIR tıbbı malzemeden tekerlekli sandalyeye eşya gönderdik. Bunun için bize, vatandaşlarımız, Alman makamları ile Türk işadamları yardım ediyor. Gelecek yıl da Ege bölgesinden gelen istekleri değerlendireceğiz. Ayrıca kentimizde kimsesiz ve fakir çocuklara yardım ediyoruz. Galatasaraylı olmak ayrıcalıktır. Biz gereğini yapıyoruz“ diye konuştu.

Galatasaray Frankfurt açıldı


Açılışa katılanlar hep birlikte Galatasaray marşları söylerek eğlendiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!