G.Saray hazır değil

FATİH Hoca’ya birkaç tavsiyem var.

Haberin Devamı

Bu ekip lige hiçbir şekilde hazır değil. Ne konsantrasyon, ne ekip uyumu. Önce G.Saray kendine bakmalı. Bu takım Şampiyonlar Ligi grup maçları oynayacak duruma ne kadar zamanda gelecek. Yeni transferlerin uyum sıkıntıları var. Bu normal, ama Terim, Melo’nun yokluğunu takım liderinin eksikliğini ciddi bir biçimde hissediyor.
Maçın yansımaları ve gelecek için sinyallerine bakarsak...

Melo ya da benzeri gerek

Beyin eksiği Selçuk zekasıyla kapanabilir, ama mücadele ruhu için, savaşan anlayış için, ateşleyen bakış için, biraz Melo benzeri birileri gerekli. Belki de tüm maç boyunca en dikkat çeken kanatlardı. Sağ tarafta Hamit, sol tarafta takımda kalırsa Culio, eğer o giderse aynı mevkide Emre Çolak çok başarılı. Burak golü kokluyor bindirmeleri iyi ve savunmaya yardıma geliyor ama son vuruşlarda Hamit tercihini kendinden yana kullanınca o topsuz kalıyor. Daha iyi beslenmeli.
Forvet zenginliği, “Kim oynar” sorusunu beraberinde getirse de Necati biraz geride kalıyor. Umut savaşan bir yapı ortaya koyarken, Sercan kiralık gidebilir sinyallerini veriyor. Tembel, pasları zayıf kalıyor. Terim bu yıl Semih ve Selçuk isimlerinden vazgeçmeyecek gibi. Ama Ujfalusi olmadan Semih sanki daha çok hataya meyilli.

Haberin Devamı

Zaman daralıyor

Dany’ye zaman gerekli. Riera, Hakan Balta ameliyat olur veya sakatlığı sıkıntı yaratırsa o noktayı ne kadar kapatır? Ağır ve yavaş ama ortaları da iyi. İşte bu yüzden bu koca bir soru işareti.
Galatasaray’ın önünde çok uzun zaman yok. Kadro geniş, sistem iyi ama taşlar sallantılı. O zaman araya anlayışı pekiştiren bir harç gerek. Hem de çok hızlı. Bunun adı uyum. Ve tabii ki bir de lider.

Yazarın Tüm Yazıları