Fuarda ücretsiz kahve ve çay

Güncelleme Tarihi:

Fuarda ücretsiz kahve ve çay
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 11:01

Fuarda ücretsiz kahve ve çay

Haberin Devamı

 

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te açılan 8'inci Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM) ile 13'üncü Gıda Ürünleri Fuarı (GAPFOOD) süresince ziyaretçilere, Mahmood Tea ve Mahmood Coffee ücretsiz olarak ikram ediliyor.

Ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken Altunkaya Group standında Mahmood Coffee ve Mahmood Tea’nin yanı sıra Altunkaya Group’un diğer büyük markaları olan Mahmood Rice ve Altunsa markaları da fuarda ilgi gördü. Altunkaya Grup standını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Gaziantep milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya’dan bilgi aldı. Heyete bilgi veren Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, hedeflerinin dünyanın bütün ülkelerinde Türkiye’nin markası olarak yer almak olduğunu ifade ederek global marka olmanın avantajları hakkında bilgi verdi.

Markalaşmanın ihracattaki önemine de değinen Başkan Mahsum Altunkaya, şirket çalışmalarını da değerlendirirken şunları söyledi:

"Özellikle Orta Doğu pazarında sahip olduğu markaların çoğu pazar lideri olan Altunkaya Şirketler Grubu bu ülkelerde Türkiye’nin en önemli ve güvenilir temsilcilerinden birisi olmuştur. Altunkaya Şirketler Grubu global bir şirkettir. Sri Lanka, Irak ve İran’da ki çay tesislerinin yanı sıra; Dubai’de bulunan süt tozu ve doğal sıvı içecek üretim tesisleriyle dış pazarlarda adından övgüyle söz ettirmektedir. Tarım ve hayvancılık sektöründe de yatırımlarına hızla devam eden Altunkaya Şirketler Grubu, dış pazarlardaki ağırlığını her geçen gün arttırmaktadır."

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve beraberindeki heyet, Mahsum Altunkaya’yı kutlayarak başarılar diledi. Fuar süresince Gaziantep’in dünya markaları arasındaki gururu olan Altunkaya Grup tarafından ziyaretçilere ücretsiz sıcak içecek ikram ediliyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!