Fransa’daki yangının son kurbanı Erzincan’da toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Fransa’daki yangının son kurbanı Erzincan’da toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2017 16:04

Fransa’daki yangının son kurbanı Erzincan’da toprağa verildi

Haberin Devamı

Coşkun MENEK/ERZİNCAN, (DHA)- FRANSA’nın Mulhouse kentinde Türklerin yaşadığı binada çıkan yangında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 31 yaşındaki Nihal Ertunç'un cenazesi memleketi Erzincan’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Fransa’nın Mulhouse Kentinde 1 Ekim 2017 günü Türklerin yaşadığı binada çıkan yangında 3’ü Türk, 5 kişi hayatını kaybetmişti. Yangında ağır yaralanan Nihal Ertunç ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Nihal Ertunç'un cenazesi ailesinin isteği üzerine defnedilmek üzere Erzincan’ın Çukurkuyu Beldesi’ne getirildi. Fransa’dan havayolu ile Erzurum’a getirilen cenaze, oradan öğlen saatlerinde karayolu ile öğlen saatlerinde Erzincan’a ulaştı.
Cuma namazının ardından belde mezarlığında kılınan cenaze namazına yakınlarının yanı sıra Vali Vekili Dede Musa Baştürk, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 9 kardeşten en büyüğü olan Nihal Ertunç’un kardeşleri ve yakınları namaz sırasında gözyaşlarına hakim olamazken namazın ardından cenaze dualar eşliğinde toprağa verildi.
Fransa'nın Mulhouse kentinde 1 Ekim 2017 Pazar günü çıkan yangında 3 Türk çocuğu ile birlikte 5 kişi hayatını kaybetmişti. Anne Nihal Ertunç yangında ağır yaralanırken, 9 yaşındaki kızı Sanem Ertunç hayatını kaybetmiş, cenazesi İstanbul’da toprağa verilmişti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!