'Fotoğraflarla 15 Temmuz' sergisi

Güncelleme Tarihi:

Fotoğraflarla 15 Temmuz sergisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2018 13:01

'Fotoğraflarla 15 Temmuz' sergisi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açılacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi açılacak. Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek sergide, hain darbe girişimi tarihe tanıklık eden fotoğraflarla bir kez daha anlatılacak. 15 Temmuz Pazar Günü saat 19.30'da Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Merkezi 25 No'lu Plaj yanında açılacak sergide, darbe girişiminin hafızalara kazınan anları 30 fotoğraf karesiyle yer alacak. 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “15 Temmuz Pazar günü 2. yıldönümünü idrak edeceğimiz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle açacağımız 'Fotoğraflarla 15 Temmuz' sergisine tüm Antalyalı hemşerilerimi davet ediyorum. Hain darbe girişimi sırasında yaşananlar ile milletimizin cansiperane direnişini ve kahramanlığını konu alan fotoğraflarla bir kez daha yaşananları hatırlayacak, tarihe not düşen fotoğraflarla hafızalarımızı tazeleteceğiz. Hain darbe girişiminde karanlığı aydınlığa çeviren şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha yâd etme imkânı bulacağız" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!