Fotoğrafın Oskarı sahipleriyle buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Fotoğrafın Oskarı sahipleriyle buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 16:18

Fotoğrafın Oskarı sahipleriyle buluşuyor

Haberin Devamı

 

ADANA, (DHA)- ADANA Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin 1990 yılından bu yana, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu adına yürüttüğü, Türkiye'de 'Fotoğrafın Oskarı' olarak bilinen 23. Altın Kamera Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerine bulacak.
Yarışmaya ülke genelinde bulunan 145 Fotoğraf Sanatı Derneği'nden 88 fotoğraf Sanatçısının, Siyah Beyaz, Renkli ve Deneysel bölümlerde toplam 477 fotoğraf değerlendirmeye alındı. Ödül sıralaması olmayan, yalnızca başarı dalında ödül verilen yarışmanın, Jüri değerlendirme sonucu, Siyah Beyaz baskı dalında; Asli Atalay Yıldırım, Nesrtin Ateş, Hüseyin Obruklu, Nihan Büyüksural ve İlkem Özar başarılı bulundu. Renkli Baskı dalında ise; Alperen Akharman, Fatma Salt, Bülent Şentürk, Gürkan Yaman ve Oğuz Miraç Sönmez ve Kreatif (Yaratıcı) dalda ise Aslı Atalay Yıldırım, Tugran Yüce, Tuncay Doğruluk ve Aylin Kırgözoğlu başarı ödüllerini alacaklar.
Ödül töreninde ayrıca Afad Sergi ve Gösteri Salonunda açılacak olan 'Afad Altın Kamera Fotoğraf Yarışması Sergisi 15 gün süreyle açık kalacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!