Fotoğrafçılardan şehit ailelerine jest

Güncelleme Tarihi:

Fotoğrafçılardan şehit ailelerine jest
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 11:05

Fotoğrafçılardan şehit ailelerine jest

Haberin Devamı

BALIKESİR'de bir araya gelen 19 ilin Fotoğrafçılar Odaları başkanları, ülke genelinde şehit ailelerinin üyelerinin, biyometrik ve vesikalık fotoğraflarının çekimlerinden ücret alınmaması kararı aldı. Açıklamayı Türkiye Fotoğrafçılar Odaları Başkanı Murat Yavuz yaptı.

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koyan şehitleri saygıyla andıklarını belirten, aynı zamanda İzmir Fotoğrafçılar Odası Başkanı olan Murat Yavuz, "Şehitlerimize ne yapsak az, onlara borcumuzu ödeyemeyiz. Maneviyatımızı göstermek için yaptığımız bu uygulama tüm ülke çapında geçerli olacak. Odamız tarafından hazırlanan afiş ve çıkartmaları da tüm üyelerimize dağıtmaya başladık. Diğer illerde de odalarımız aynı işlemi yapacak. İşyerlerinin, stüdyolarının girişine vitrinine yapıştırılacak bu duyurular ile ülkenin dört bir yanında, nerede ve ne zaman şehit olursa olsun bağrımıza bastığımız aslanlarımızın ailelerine ücretsiz hizmet vereceğiz" dedi.

Yaptıkları kampanyanın diğer meslek kollarına ve kuruluşlara da örnek olmasını beklediklerini kaydeden Yavuz, "Bu çalışma, bizim dürüst esnaf sanatkar ilkemize de uygundur. Çünkü kampanyamız tüketici haklarını savunan bir organizasyon olacaktır. Çıkartmaların üzerinde 'Müessesemiz İzmir Fotoğrafçılar Odası'nın Teminatı Altındadır' ibaresi bulunuyor. Yani bu çıkartmanın bulunduğu bir fotoğrafçı dükkanında yapılan kusurlu bir işlemin muhatabı Odamız olacaktır. Tüketiciye bu garantiyi veriyoruz" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!