Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü Yaşam Koçluğu Etkinliğinde Kendi Potansiyelinizi Keşfetmeniz İçin Yol Gösterecek

Güncelleme Tarihi:

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü Yaşam Koçluğu Etkinliğinde Kendi Potansiyelinizi Keşfetmeniz İçin Yol Gösterecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 16:18

FORUM GAZİANTEP KADINLAR KULÜBÜ YAŞAM KOÇLUĞU ETKİNLİĞİNDE KENDİ POTANSİYELİNİZİ KEŞFETMENİZ İÇİN YOL GÖSTERECEK

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü üyeleri, bu hafta gerçekleşecek uygulamalı yaşam koçu etkinliğinde, potansiyellerin ortaya çıkarabilmenin yöntemlerini öğrenecekler.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezleri arasında bulunan Forum Gaziantep’te Kadınlar Kulübü tarafından düzenlenen organizasyonla, kulüp üyesi kadınlara hayallerine, isteklerine ve hedeflerine ulaşmak için içlerindeki potansiyeli ortaya çıkarabilmenin yöntemleri anlatılacak. 1 Kasım Pazar günü 15.00 - 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte kadınlar, konusunda uzman yaşam koçunun aktaracağı bilgiler eşliğinde hedeflere ve isteklere ulaşmanın yollarını ve yöntemlerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı yakalayacak. Etkinliğe katılacak hanımlar bir taraftan gerçekçi hedefler belirleyerek kendi kendini motive etmenin önemini öğrenirken, diğer taraftan bunu gerçekleştirmek için gerekli olan yöntemleri uygulamalı olarak gerçekleştirme şansı bulacak.
Profesyonel yaşam koçunun katılımıyla ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyen ziyaretçiler, Forum Gaziantep danışmasına başvurarak kayıt yaptırabilirler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!