Foça sahilleri hala dopdolu

Güncelleme Tarihi:

Foça sahilleri hala dopdolu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 11:32

İZMİR'in doğal ve tarihi güzellikleriyle ünlü turistik ilçesi Foça'da, ekim ayının ilk hafta sonu yaz aylarını aratmayan yoğunluk yaşandı. İlçenin sokak ve meydanları en özel günlerini ölümsüzleştirmek isteyen çiftlerle dolup taştı.

Haberin Devamı

Hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı 2 Ekim Pazar günü Foça İlçesi en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Su sıcaklığının 24-25 derece ölçüldüğü Foça denizinde bazı vatandaşlar yüzmeyi bazıları da tekneleriyle açıkta balık avlamayı tercih etti.

Foça sahilleri hala dopdolu

Sahildeki kalabalığı fırsat bilen dondurmacı, mısırcı, midyecilerin önünde uzun kuyruklar oluşurken balık restoranları, lokantalar, kafe ve büfeci esnafı da sonbaharı dolu karşılamanın memnuniyetini yaşadı.

Foça sahilleri hala dopdolu


İlçenin doğal güzelliğini değerlendirmek isteyen yeni evli ve nişanlı çiftler ise sokak ve meydanları fotoğraf stüdyosu olarak kullandı. Özellikle öğleden sonra ve güneşin batımına yakın saatlerde sayıları giderek artan çiftler çekim yaparken görüntülendi.

Haberin Devamı

Foça sahilleri hala dopdolu

Hem profesyonel fotoğrafçılara poz veren hemde kendilerine mutluluk dileyenlere selam veren çiftler Foça'nın doğal fonlarında keyifli vakit geçirdi.


 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!