Fıstık Hali’ndeki işyerleri satıldı

Güncelleme Tarihi:

Fıstık Hali’ndeki işyerleri satıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 16:15

Fıstık Hali’ndeki işyerleri satıldı

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA)- NİZİP Belediyesi tarafından yapılan Yeni Fıstık Hali'nde bulunan işyerleri ihale usulüyle satışa sunuldu.
Nizip Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Belediye Başkan Vekili Salih Uygur başkanlığında gerçekleşen ihalede satışa çıkarılan 54 işyeri yeni sahiplerine verildi. Belediye Başkan Vekili Salih Uygur, "Yeni fıstık halinde kalan 54 işyerinin satışı ihale usulüyle yapılmıştır. Yapılan satışa yoğun bir katılım olmuş ve ihalemiz sükunet içerisinde geçmiştir. Bu ihale sayesinde birçok esnafımız yeni fıstık halinde işyeri sahibi olmuştur. Ben ihalenin ve işyerlerinin ilçemize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor ve bundan sonraki satışlarında bereketli günler diliyorum" dedi.
Nizip Fıstık Hali Kooperatif Başkanı Ahmet Polat ise, alan ve satanın razı olduğu ve gönül hoşluğunun olduğu bir ihale olduğunu ifade ederek, "Bundan sonraki aşamada işyeri sahiplerinin almış oldukları işyerlerinin ödemelerini yapmak olacaktır. Allah onlara kolaylık getirsin" diyerek işyerlerinin hayırlı olmasını diledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!