First Lady: Bir daha dünyaya gelsem Beyonce olmak isterim

Güncelleme Tarihi:

First Lady: Bir daha dünyaya gelsem Beyonce olmak isterim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2015 01:40

Amerika'nın en popüler iki siyahi kadını Michelle Obama ve Beyonce, birbirlerine duydukları hayranlığı her fırsatta dile getiriyorlar.

Haberin Devamı

Buldukları her fırsatta birbirlerine övgüler yağdıran ABD First Ladysi Michelle Obama ile pop star Beyonce, bir kez daha dostluk perçinledi.

Bir muhabirin kendisine sorduğu, "First Lady olmasaydınız ne olurdunuz?" sorusuna hiç düşünmeden "Beyonce olurdum!" diye cevap veren Obama, sosyal medyada çok konuşuldu.

"Michelle Obama, başka biri olma fırsatım olsa Beyonce olurdum demiş. ABD nin first lady si bunu söylüyor. İşte gerçek Amerikan rüyası."

First Lady: Bir daha dünyaya gelsem Beyonce olmak isterim

İkilinin dostluğu, 2012 yılında Beyonceun yazdığı açık mektupla başlamıştı. İnternetten yayınladığı mektubunda Michelle Obamayı kast ederek, "Afro-Amerikan kadınlarının en güçlü ve en harika örneği" diyen Beyonce, First Ladyyi alçakgönüllü, sevgi dolu ve samimi olarak tanımlamıştı. Bu notu okuyan Michelle Obama ise Beyonceye Twitter üzerinden teşekkür etmişti.

Haberin Devamı

BARACK OBAMA İLE BEYONCENİN AŞK DEDİKODUSU ÇIKMIŞTI

First Lady: Bir daha dünyaya gelsem Beyonce olmak isterim

Obama için 21 Ocak 2013te düzenlenen yemin töreninde sahnede milli marşı söyleyen Beyonce idi.

Fransız magazin muhabiri Pascal Rostain, geçtiğimiz yıl Obama ile Beyonceun yasak ilişki yaşadığını iddia etmişti. Rostain canlı yayında, "Biliyor musunuz şu sıralarda ABD de çok büyük bir şey oluyor. Bu, Washington Post gazetesinde de çıkacak, Başkan Barack Obama ileBeyonce arasında bir ilişki olduğunu söylemek, basının uydurması olamaz"demişti.

Pascal Rostain daha önce de bu dedikodularla ilgili yorum yapmış ve "Geçmişteki Marilyn Monroe veya Monica Lewinsky dedikodularını unutmamak lazım. Dünyanın en büyük gücünün lideri olabilirsiniz ama neticede insansınız" diye konuşmuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!