Fırıncılara hijyen eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Fırıncılara hijyen eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 16:40

Fırıncılara hijyen eğitimi

Haberin Devamı

Reşit ÇELEBİOĞLU/ KİLİS, (DHA)- KİLİS'te, fırıncılara içerisinde bone, eldiven ve maske bulunan hijyen paketi dağıtıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu ile Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KESOB) Başkanı Ömer Sevengül, kent genelindeki fırınları ziyaret etti. Hijyen konusunda bilgilendirilip uyarılan fırıncılara içerisinde bone, eldiven ve maske bulunan hijyen paketi hediye edildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirterek, "Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odası aynı zamanda Fırıncılar Odası Başkanı Ömer Sevengül ile fırıncılarımızı ziyaret ederek hijyen konusnda farkındalık yaratmak için hijyen paketlerimizi fırıncılarımıza takdim ettik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

KESOB ve Fırıncılar Odası Başkanı Ömer Sevengül ise, "Fırıncı esnafımıza bir hijyen eğitim çalışması içerisindeyiz. Tüm fırıncılarımıza hijyen eğitimi önümüzdeki günlerde verilecek. Bu anlamda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Şube Müdürü Osman Bolatkıran ile birlikte fırıncı esnafımızı ziyaret ederek onlara bir hijyen paketi takdim ettik. Hijyen paketimizde bone, eldiven ve maske yer alıyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!