Finike'de, 19 Mayıs kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Finikede, 19 Mayıs kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 15:25

Finike'de, 19 Mayıs kutlandı

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı. 100'üncü Yıl Stadyumu'nda yapılması planlanan tören, yağmur nedeniyle kapalı spor salonuna alındı.

Finike Yunuslupark'ta Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törene; Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Erol Möngü, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yakup Alagözoğlu, Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, daire amirleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Süleyman Yıldız'ın konuşmasının ardından tören öğrencilerin şiir okuması ve gösterileriyle devam etti. Törende ayrıca, engelli koşu ile penaltı yarışmaları yapıldı. Halk Eğitim Merkezi tekvando gösterilerinin ardından 2016-2017 öğretim yılı içinde çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!