Finike ile Korkuteli puanları paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Finike ile Korkuteli puanları paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 11:00

Finike ile Korkuteli puanları paylaştı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör play-off grubunda Finike Belediyespor ile Korkuteli Belediyespor 1-1 berabere kaldı.

Finike Belediyespor ile Korkuteli Belediyespor maçı Finike Stadı'ndaki zemin sorunu nedeniyle Kumluca Stadı'nda oynandı. Maçı Bekir Yücel, Durmuş Ali Kepçeli ve Öner Gökçedoğan hakem üçlüsü yönetti. Maç, Finike Belediyespor'un vuruşuyla başladı. Maçın ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İlk yarıda üstün olan taraf Finike Belediyespor oldu. İlk yarının 15 ve 20'nci dakikalarında Finike'den Haşim'in iki şutunda Korkuteli kalecisi Ahmet gole izin vermedi. İlk yarı 0- 0 sona erdi.

İkinci yarıya Finike yine atak başladı. Ancak kaptırılan bir topta Korkuteli Belediyespor'dan Arat, ceza sahası içinde Celal tarafından düşürüldü, hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Süleyman topu ağlara göndererek, takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın uzatma dakikalarında Finike'den Haşim ceza sahası dışında sol çaprazdan yaptığı sert vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-1. Karşılaşma da bu skorla tamamlandı.

Maçta Finike Belediyespor'dan Celal, Olcay, Osman, Haluk; Korkuteli Belediyespor'dan Rafet ve Mesut sarı kart gören futbolcular oldu.

Maç bitiminden sonra Korkuteli ve Finikeli futbolcular soyunma odası önünde birbirine girdi. Polis biber gazıyla olayları bastırdı.

Bu sonuçla Finike Belediyespor puanını 6'ya, Korkuteli Belediyespor ise 13'e çıkardı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!