Finike esnaf sicil bürosu açıldı

Güncelleme Tarihi:

Finike esnaf sicil bürosu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2017 15:04

Finike esnaf sicil bürosu açıldı

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odası Finike Sicil Bürosu, törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Adlıhan Dere, kurum amirleri, Antalya merkez ve ilçelerden gelen oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, irtibat bürosunun adının Finike İrtibat Bürosu yerine Batı Antalya Bürosu olarak değiştirilmesini rica etti. Batı Antalya'da herhangi bir noktada açılan oda ve büroların tüm Batı Antalya ilçelerine hizmet amacı taşıdığını belirten Atay Uslu, “Antalya bir uçtan diğer uca yaklaşık 800 kilometre uzunluğunda. Bölgemizde yapılan hizmetleri artırmaya, koordinasyonu sağlamaya çalışıyoruz. Bağlantıları kolaylaştıracak yollar yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Batı Antalya Havalimanı yapım çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağı müjdesini de verdi. Bu havalimanımızda tarımsal ürünlerin başka ülkelere sevki de en hızlı biçimde gerçekleştirilebilecek" dedi.

Finike Esnaf Sicil Bürosu'nun, Kemer, Kumluca, Finike, Demre, Kaş ve Elmalı ilçelerinde 11 bin 892 esnafa hizmet vereceğini ifade eden Adlıhan Dere ise “Batı Antalya esnafımızın, sicil işlemleri için artık Antalya'ya kadar gelmelerine, bir günlerinin heba olmasına gerek kalmayacak. Katkıları için başkanımız Kaan Osman Sarıoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!