Filenin yıldızları iddialı

Güncelleme Tarihi:

Filenin yıldızları iddialı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 13:31

Halkbank Kadın Voleybol Takımı’nın 3 oyuncusu, bugün karşılaşacakları Çanakkale Belediyespor maçı öncesi iddialı konuştu.

Haberin Devamı

Neşve Büyükbayram, Hande Naz Şimşek ve Carly Wopat maçın önemini bildiklerini, ona göre hazırlanıp sahada bu bilinçle oynayacaklarını söyledi. Deneyimli orta oyuncu Neşve Büyükbayram, zor bir maça çıkacaklarını bildiklerini belirtip, “Öncelikli hedefimiz, rakibimizi Ankara’dan puansız göndermek. İlk 8 takım arasına girip play-off oynamayı istiyoruz. Halkbank bunu hak ediyor. Bu konuda en küçük bir endişemiz yok”
Başkent ekibinin ABD’li orta oyuncusu Carly Wopat, takımın puan sıralamasında daha iyi bir yerde olması gerektiğini ileri sürüp, “Sezon içinde şanssızlıklar yaşadık. Taraftarımızın desteğiyle iyi oynayıp kazanmak arzusundayız. Onlara saygı duyuyoruz ama kazanan biz olmalıyız” diye konuştu. Mücadeleye hazır olduklarını ifade eden Hande Naz Şimşek de “Sahada mücadeleci bir maç olacak. İki taraf da kazanmak için elinden geleni yapacak. Fakat biz ev sahibi olma avantajımızı kulanarak galip gelmek istiyoruz. Galibiyet serisine Çanakkale maçı ile başlamayı arzılıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!