Filede mesai yoğun

Güncelleme Tarihi:

Filede mesai yoğun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2017 15:14

Voleybol Liglerinde Başkent’i; erkekler ve kadınlarda 5 takım temsil edecek. Halkbank, Ziraat Bankası ve Maliye Piyango aynı zamanda Avrupa kulvarında mücadele verecek.

Haberin Devamı

 

Voleybolda, Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi’nde yeni sezon fikstürü çekildi. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Volley Otel’de yapılan 2017-2018 sezonu fikstür çekimine, TVF başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp yöneticileri katıldı. Bu sezon da 12 takımın iki devreli deplasmanlı lig usulüne göre karşılaşacağı organizasyonda, TVF Yönetim Kurulu’nun kararına göre, geçen sezonlardan farklı olarak tüm liglerde ve altyapı müsabakalarında kullanılan teknik mola sayısı bire indirilirken, en üst ligde 1. etap birincisine Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne 3. sıradan katılma hakkı getirildi. Müsabakalarda teknik molanın 12. sayıda kullanılması uygun görüldü.

İLBANK YENİDEN VİTRİNDE

Yeni sezonda İlbank ve Beylikdüzü’nün de mücadele edeceği Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 1. devre 18 Ekim-5 Aralık, 2. devre 7 Ocak-25 Şubat 2018 tarihlerinde oynanırken, Jeopark Kula Belediyespor ile TKD Kuzey Enerji Torul Gençlikspor’un dahil olduğu erkeklerde ise 1. devre 24 Eylül-26 Kasım, 2. devre ise 6 Ocak-24 Şubat’ta yapılacak. Şampiyon takımların ve lig sıralamasının belli olacağı play-off maçları 2 etap halinde oynanacak. Baraj etabında ise son 2 sırayı alan takımlar, 1. Lig’e düşecek.

İLK HAFTA RAKİPLERİ

Başkent ekiplerinin ilk haftada oynayacağı maçların programı şöyle:
Beşiktaş-İlbank, Halkbank-VakıfBank (Kadınlar)
TKD Kuzey Enerji Torul Gençlik-Maliye Piyango, Halkbank-İnegöl Belediyespor, Jeopark Kula Belediyespor-Ziraat Bankası (Erkekler)
Bu sezon Halkbank, Erkekler Şampiyonlar Liginde, Ziraat Bankası, Erkekler CEV Kupası’nda, Maliye Piyango ise Erkekler Challenge Kupası’nda Başkenti temsil edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!