Filede dev buluşma

Güncelleme Tarihi:

Filede dev buluşma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2008 00:00

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde bugün önemli bir maç var. Şampiyonluğun iki güçlü adayı, Türk Telekomspor ile Vakıfbank Güneş Sigorta, Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom, Aguera ve Bahar Mert’li kadrosuna; Azeri Natalia Mammadova, Hırvat Maja Poljak ile Türk oyuncular Özlem Özçelik, Melis Hemşehri ve Güldeniz Önal’ı katarak güçlü bir ekip oluşturdu. İstanbul temsilcisi Vakıfbank Güneş Sigorta ise Almanların dünyaca ünlü ismi Angelina Grün ile Sırp Jelena Nıkoliç’i transfer etti. Sarı-kırmızılı ekibin kadrosunda, Gözde, Elif, Duygu ve Bahar gibi milli takımda görev alan tecrübeli isimler mevcut. Başkent ekibinin Voleybol Şube Menejeri Cengiz Atabek, Türk Telekom-Vakıfbank Güneş Sigorta maçının voleybolun derbisi niteliğinde olduğunu belirterek, "İki takım için de şartlar aynı. Ligin henüz başı olduğundan bazı eksikler olacaktır. Ligin ilk maçı yerine ilerleyen haftalarda oynasaydık, inanıyorum ki voleybolun kalitesi çok daha üst düzeyde olurdu. Hedefimiz galibiyetle lige başlamak ve moral bulmak. Başkentli taraftarları desteğe bekliyoruz" dedi.

Türk Telekom’da, Melis Hemşehri’nin hafif sakatlığının sürdüğü ve büyük olasılıkla bu maçta forma giyemeyeecği belirtildi. Karşılaşma, bugün saat 17:30’da Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!