File hakemlerinin kursu Ankara’da

Güncelleme Tarihi:

File hakemlerinin kursu Ankara’da
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2012 02:52

Uluslararası Voleybol Federasyonu’nun bayan adaylar için düzenleyeceği organizasyon, 24-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Dünyanın bayan hakemleri, Ankara’da buluşuyor. FIVB Bayan Aday Hakem Kursu, 24-30 Eylül 2012 tarihleri arasında Ankara’da Limak Ambassadore Otel’da 15 hakemin katılımı ile düzenlenecek.
Kurs direktörü olarak Macaristan’dan Gyula Radi atanırken, kurs eğitmeni olarak da Belçika’dan Jean Claude Baccus görevlendirildi. Kurs sorumluluğunu uluslararası hakemlerimizden Aziz Yener yürütecek.
Kurs kapsamında, aday hakemlerin pratik yapabilmeleri amacıyla Galatasaray, Torul Gençlik, Maliye Milli Piyango, Ziraat Bankası ve Çankaya Belediyesi’nin katılımı ile Türk voleybolunun unutulmaz ismi Payidar Demir Turnuvası düzenlenecek. 26 Eylül’de başlayacak turnuvada her gün üç müsabaka oynanacak.
FIVB bayan hakem aday kursuna; Türkiye’den Meryem Tekol, Arzu Emiroğlu ve Hatice Özmen’in yanı sıra; Portekiz, İtalya, İrlanda (2), Hırvatistan, Fransa, Yunanistan (2), Polonya, Sırbistan, Bulgaristan ve İsveç’ten isimler katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!