O Ses Türkiye'de yarışmacısı Osman Vahit Özdal'ın FETÖ davasında sonuca varıldı

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyede yarışmacısı Osman Vahit Özdalın FETÖ davasında sonuca varıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 12:17

O Ses Türkiye yarışmacısı Osman Vahit Özdal için açılan FETÖ/PDY soruşturmasında karar verildi. O Ses Türkiye'de yarı finale kadar yükselen, bir süre önce FETÖ/PDY soruşturması kapsamında memuriyetten alınan Osman Vahit Özdal, görevine iade edildi.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye yarışmacısı olarak tanınan Eskişehirli Osman Vahit Özdal,  FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınmış, yurt dışına çıkış yasağı konulmuştu. Bir süre önce FETÖ/PDY soruşturması kapsamında memuriyetten alınan yarışmacının görevine iade kararı verildi. O Ses Türkiye yarışmasında yarı finale kadar yükselen ve bir süre önce FETÖ/PDY soruşturması kapsamında memuriyetten açığa alınan Eskişehirli Osman Vahit Özdal görevine iade edildi. Bu karar sonrasında yarışmacı memuriyet görevine geri dönmüş oldu.

OSMAN VAHİT ÖZDAL KİMDİR?

Eskişehir'de yaşayan Osman Vahit Özdal'ın imam hatip olarak başladığı hayatı, müziğe olan sevdası, O Ses Türkiye yarışmasıyla yeni bir boyut kazandı.  7 yıldır bilgisayar uzmanı olarak çalışan, zaman zaman camilerde ezan okuyan Osman Vahit  Özdal,  verdiği bir röportajda , çocukluğundan bu yana özellikle Türk tasavvuf musikisi, Türk halk müziği, kaside ve operaya ilgi duyduğunu söylemişti. 

BAKMADAN GEÇME!