Fethullah Gülen’in maketini astılar

Güncelleme Tarihi:

Fethullah Gülen’in maketini astılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 22:03

Fethullah Gülen’in maketini astılar

Haberin Devamı

Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, (DHA)- ERZİNCAN’da Cumhuriyet meydanında toplanan Osmanlı Gençlik Ocakları Dergisi'ne mensup bir grup, üzerinde Fethullah Gülen’in maskesinin bulunduğu maketi astıktan sonar idam cezasının getirilmesi için imza kampanyası başlattı.
Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Osmanlı Gençlik Ocakları Dergisi'ne mensup bir grup idam sehpası kurarak üzerinde Fethullah Gülen’in maskesinin bulunduğu maketini astı. Burada bir basın açıklaması yapan Osmanlı Ocakları Dergisi Genel Koordinatörü Halim Albayrak, darbe planlayıcısı olmakla suçladığı Fethullah Gülen ile din tücaarrının devlete iadesinin yapılmasını gerektiğini söyledi. Halim Akbayrak, "Vatana ihanet eden, darbe planlarına teşebbüs eden tüm elebaşlarının idam edilerek ölümle cezalandırılmaları için meclisimizin ve vatanperverlerin milletvekillerin bu hususta anayasada gerekli adımlar atmalarını talep ediyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Albayrak, maketin altındaki sandalyeye tekme atarak, idam cezasının geri getirilmesini istediklerini dile getirdi. Açıklamanın ardından idam cezasının geri getirilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!