Fethiye Nüfus Müdürlüğü Personellerine Başarı Belgesi

Güncelleme Tarihi:

Fethiye Nüfus Müdürlüğü Personellerine Başarı Belgesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 09:32

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE BAŞARI BELGESİ

Fethiye İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde görevli personele, nüfus hizmetleri ve seçim dönemindeki iş yoğunluğunda gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı Kaymakam Ekrem Çalık tarafından başarı belgesi verildi.
Fethiye Kaymakamlık toplantı salonunda, İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde çalışan 18 personele, 26. Dönem Milletvekili seçimleri döneminde ve nüfus hizmetlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı ‘Başarı Belgesi’ verildi. Kaymakam Ekrem Çalık ve İlçe Nüfus Müdürü Songül Emir tarafından verildi.
Başarı Belgesi takdiminden önce açıklamada bulunan İlçe Nüfus Müdürü Songül Emir, ilçe nüfus müdürlüğünün 01 Ocak 2015 ile 8 Aralık 2015 tarihinde meydana gelen nüfus hareketlerini paylaştı. Emir: “01 Ocak 2015 ile 8 Aralık 2015 tarihleri arasında 2 bin 208 doğum, 879 bölüm, bin 521 evlenme, 452 boşanma, 43 kayıt düzeltme, bin 446 vatandaşlık ve diğer olaylar, 16 bin 45 adres beyanı, 14 bin 358 nüfus cüzdanı, 52 bin 732 nüfüs kayıt örneği, 23 bin 553 yerleşim yeri belgesi, 68 gerçeğe aykırı beyan cezası, 248 geç bildirim adres cezası ve 2 bin 282 diğer cezalar olmak üzere toplam 115 bin 835 işlem yapılmıştır. Ayrıca bilgi ve belge eksikliği nedeniyle geri gönderilen veya kendi rızasıyla giden vatandaşlarımız da göz önünde bulundurulduğunda bu sayının yaklaşık üç katına ulaşacağı açıkça ortadadır” dedi.
2015 yılı içerisinde 2 defa genel seçim yapıldığını hatırlatan Emir, nüfus müdürlüğünde adresten dolayı çok fazla yoğunluk yaşanmasına rağmen sorunsuz bir çalışma dönemi geçirdiklerini kaydetti. Genel Müdürlük tarafından gönderilen hatalı kayıtlarla ilgili listelerde bulunan birçok hatalı kayıt üzerinde düzeltme ve tamamlamalar da yaptıklarını belirten Emir: “Müdürlüğümüz vatandaşın her kesiminde aynı hız ve tempoda hizmet vermeye devam edecektir” diye konuştu.
İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde çalışan ve başarı belgesini alan 18 personeli tebrik eden Kaymakam Ekrem Çalık ise: “115 bin müracaat 115 bin kişinin işinin görülmesi demektir. Bize yansıyan bir sorun da olmadı. Demek ki doğru bir çalışma yapılmış. Seçim dönemli cumartesi pazar günleri de çalışmak demek. Sizler hiç itiraz etmeden vatandaşımıza hizmet ettiniz. Bize yansıyan bir sorunda olmadı. Bu başarı belgesi manevi bir destektir. Bu desteğin amacı bundan sonraki dönemde de iyi çalışmanız için” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!