Fethi Sekin'in görev aşkını ortaya koyan hikayelerden biri daha ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Fethi Sekinin görev aşkını ortaya koyan hikayelerden biri daha ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 09:46

Türkiye günlerdir İzmir Bayraklı Adliyesi önündeki hain saldırıyı son kurşununa kadar harcayarak önleyen polis memuru Fethi Sekin'in kahramanlığını konuşuyor. Sekin'in ardından görev aşkını ortaya koyan hikayeleri de anlatılıyor. Bunlardan biri de dün ortaya çıktı. Sekin'in arkadaşları, geçen sene İzmir'de yaşanan olayın fotoğraflarını paylaştı.

Haberin Devamı

Fotoğraflarda, yola yabancı madde dökülmesi üzerine olabilecek herhangi bir kazayı önlemek üzer, olay yerine giden Sekin'in küreği alıp kendi elleriyle yola talaş kum döktüğü görülüyor. 

MESAİ ARKADAŞLARINDAN VEFA

Öte yandan İzmir Bayraklı Adliyesi'nde geçen perşembe meydana gelen saldırıda şehit olan mesai arkadadaşlarının aileleri için adliye çalışanlarının yardım kampanyası düzenleme kararı aldığı öğrenildi. Valilikten alınacak iznin ardından İzmir Bayraklı Adliyesi çalışanları hem şehit polis Fethi Sekin hem de mübaşir Musa Can'ın anısına kampanya başlatacak. 

Önceki gün de Kahraman Polis Fethi Sekin'in adı adliye sarayının yakınında yapılan ve içinde 800 ağacın bulunduğu 40 dönümlük parka verileceği, şehidin motosikletli heykeli dikileceği açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Bayraklı Merkez İlkokulu'nun ismi Şehit Polis Fethi Sekin İlkokulu, Bornova Yeşilçam İlkokulu'nun ismi de Şehit Katip Musa Can İlkokulu olarak değiştirildi.

Fethi Sekinin görev aşkını ortaya koyan hikayelerden biri daha ortaya çıktı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!