Feslikan'da Sümer Ezgü ve Funda Arar konseri

Güncelleme Tarihi:

Feslikanda Sümer Ezgü ve Funda Arar konseri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2018 16:42

Feslikan'da Sümer Ezgü ve Funda Arar konseri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi 21. Yaz Şenlikleri'nde Torosların oğlu olarak da bilinen Sümer Ezgü ve sevilen pop müzik sanatçısı Funda Arar, muhteşem konseriyle Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

1800 metre rakımda hava sıcaklığının 15 dereceye kadar düştüğü Feslikan Yaylası, birbirinden değerli iki ismin muhteşem konserleriyle ısındı. Feslikan Yaylası'nda bu yıl 21.si gerçekleştirilen Konyaaltı Belediyesi Yaz Şenlikleri, Sümer Ezgü ve Funda Arar'ın muhteşem konserleriyle başladı. Oğlu Gökhan Böcek'le birlikte şenliklere katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, burada yüzlerce vatandaşın sevgi gösterileriyle karşılandı. Konsere, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve binlerce Antalyalı katıldı.

İlk olarak sahne alan Torosların oğlu olarak da bilinen Sümer Ezgü, Burdur ve Antalya yöresine ait türküleriyle hayranlarını mest etti. Birbirinden hareketli şarkılarıyla Antalyalıları coşturan Sümer Ezgü, seyircilerin arasına girerek onlarla birlikte oynayıp, onlarla birlikte söyledi. Sanatçının davul şovu da izleyenlerden büyük alkış aldı.

2 saate yakın sahnede kalan Sümer Ezgü, "Havasıyla suyuyla muhteşem bir güzelliğe sahip Feslikan'a beni davet eden Başkan Böcek'e teşekkür ederim" dedi. Başkan Böcek ve CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Sümer Ezgü'ye, çiçek ve plaket taktim etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, etkinliklerin açılış konuşmasında birbirinden değerli iki sanatçıyı Feslikan'da hayranlarıyla buluşturduklarını söyledi. Konyaaltı Belediyesi olarak Antalya'da birçok ilke imza attıklarını aktaran Muhittin Böcek, bu ilklerden sadece biri olan Yaşlılar Kreşi Projesi'yle ödül aldıklarını hatırlattı. Başkan Böcek, "Konyaaltı Belediyesi olarak çocuklarımıza kreş, üniversiteli gençlerimize öğrenci yurdu, emekli vatandaşlar için emekli kahvesi, yardıma muhtaç kimseler için sosyal hizmet merkezi, meslek edinmek isteyen vatandaşlarımıza sanat eğitim merkezi açtık. Bu tesislerle toplumun her kesiminden vatandaşımıza dokunuyor, onların talepleri ölçüsünde hizmeti yerinde sunuyoruz. Bu yıl 21.sini düzenlediğimiz Feslikan Yaz Şenlikleri'miz de bu projelerimizin sosyal boyutunu oluşturmakta. Bugün etkinliklerimizin ilk gününde iki çok değerli sanatçıyı ağırladık. Sanatçılarımızın muhteşem konserleriyle binlerce hemşehrimiz bu serin havada gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendi" dedi.

Ardından sahnede seyirciyle kurduğu bağ ile de adından sıkça söz ettiren Funda Arar sahne aldı. Muhteşem şarkılarını Antalyalılar için seslendiren Funda Arar, hareketli şarkılarıyla Feslikan Yaylası'nı ısıttı. Feslikan Yaz Şenlikleri'nin ilk günü İzmir Marşı eşliğinde atılan hava fişek gösterisiyle son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!