Ferhat Göçer, Mersinlileri coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Ferhat Göçer, Mersinlileri coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2018 15:24

Ferhat Göçer, Mersinlileri coşturdu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de düzenlenen 5'nci Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Mersinlileri coşturdu. 
Atatürk Parkı'na kurulan konser alanında sahne alan Ferhat Göçer şarkılarını Mersinliler ile birlikte hep bir ağızdan söyledi. Ellerinde Türk Bayrakları ile alanı dolduran binlerce kişi, ünlü sanatçının seslendirdiği şarkılarla eğlendi. Sempatik tavırları ile seyircilerin gönlünü kazanan Göçer, sahne performansı ile de tam not aldı.
Konser sonrasında sanatçı Ferhat Göçer'e çiçeğini takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "19 mayıs coşkusunu yaşıyoruz. Bu ülkenin kurtuluş mücadelesi halen devam ediyor. Ülkenin bir bölgesinde baş ağrısı hala devam ederken, ülkemizin etrafı ateş çemberi altındayken, halen Mehmetçiklerimiz bu ülkenin baş ağrısı dinsin diye, bu ülkede insanlarımız hür ve bağımsız olarak yaşasın diye fedai can ediyor, şahadet şerbeti içiyor" dedi.
Konser sonunda sanatçı Başkan Kocamaz ve Ferhat Göçer tüm dinleyicilerin de kadraja girdiği bir özçekim ile programı sonlandırdı.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!