Fenerbahçeliler tek çatıda birlik

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeliler tek çatıda birlik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2010 00:00

Ankara’daki Fenerbahçeliler, Ankara Fenerbahçeliler Derneği’nde buluştu. Genel kurulda iş adamı Erol Özel başkan seçildi.

Haberin Devamı

BAŞKENT Fenerbahçeliler Derneği ve Ankara Fenerbahçeliler Derneği, “Ankara Fenerbahçeliler Derneği” ismiyle birleşti. Yeni derneğin ilk genel kurulu da Uğur Mumcu sokakta bulunan dernek binasında yapıldı. Kurulda tek aday olan iş adamı Erol Özel, dernek başkanı seçildi.
Öğrencilere sürpriz hazırlık
Özel, Ankara’daki tüm Fenerbahçelilerin birlik ve tek güç olduklarını belirterek, Fenerbahçe için hizmet vereceklerini söyledi. Başkan Özel, ayrıca Ankara’daki tüm öğrenciler için sürprizler hazırladıklarını ifade ederek, “Maç esnasında çekilişle her hafta 10 kişiye yol masrafları dahil derneğin kombinesiyle maça gitme fırsatı sunacağız” dedi.

Tesisten herkes yararlanır

YENİ açılan kompleksin İşletme Müdürü Yalçın Güneş, “Ankara’nın merkezinde hayata geçen kompleksten Fenerbahçeliler olarak mutluluk duyuyoruz” dedi. Çok amaçlı salonların, restoranların ve Fenerium’un olduğuna değinen Güneş, tesisten bütün Ankaralıların yararlanabileceğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!